Picking Farma inicia les seves activitats a les Illes Canàries

A través de la signatura d ‘un conveni de col·laboració amb l’empresa Ibadesa, picking Farma operarà a les Illes Canàries des de gener de 2020.

Partint de les necessitats dels seus clients per distribuir els seus productes a les Illes Canàries i a causa de la complexitat dels processos logístics de Barcelona, l’empresa ha decidit posicionar-se a l’arxipèlag.

Jordi Cusidó, director general de picking Farma, va dir: “distribuir des de la península a les Illes Canàries implica un important cost de transport a causa de la distància i els alts temps de trànsit. Ara els clients poden comptar amb la nostra presència i experiència per reduir els seus costos de transport i gestionar els seus procediments duaners. ”

El proveïdor logístic ofereix uns 2.000 metres quadrats d’àrea de superfície i capacitat per emmagatzemar al voltant de 2.000 palets a temperatura controlada entre 15-25oC i 100 palets entre 2-8oC als seus clients, a més de l’elaboració de comandes tant a les instal·lacions de la província de Barcelona com a les Illes Canàries i la gestió de la distribució a les Illes especialment per a la zona hospitalària.